Provokonë përsëri Olta Gixhari Olta Gixhari vazhdon të provokojë.

Në foton e radhës të publikuar prej saj, duket gjithçka nën fundin e aktores dhe prezantueses, përveç “zogut”.

Olta i lë vend gjithnjë e më pak imagjinatës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here