Promovimi i filmit "Twilight 2"Më daten 3 nëntor në qytein e  Tokios, u zhvillua konferenca për shtyp për promovimin e filmit “The Twilight Saga, New Moon”.

Ne kete konferenc ishin të pranishëm regjisori Chris Weltz dhe aktori kryesor Robert Pattinson.

Gjithashtu në promovimin filmit mori pjesë edhe këngëtarja e ëmbël japoneze Miliyah Kato.

Twilight shte një nga hitet më të mëdha të vitit 2008, grossing rreth 400 milionë dollarë në mbarë botën. Filmi tjetër në ekskluzivitet, New Moon, është shkak për të dalë në Amerikën e Veriut më 20 nëntor.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here