Dukesha Kejt Midllton, çdo ditë e më shumë dobësohet gjë që e shqetëson shumë bashkëshortin e saj, William.

Kejt gjithmonë përpiqet të jetë e përkryer por prandaj trupi i saj është i dobët. Edhe pse me martesën me princin Vilijam, i është plotësuar dëshira e çdo vajze, jeta e dukeshës është larg nga e përkryera.

Për shkak të vëmendjes nga mediumet, ajo gjithnjë është nën stres që si duket ka gjetur një gjë që mund ta kontrollojë, trupin e saj.

Por pesha e saj, e brengos shumë princin Vilijam i cili është i frikësuar se Kejt mund të ketë probleme me shëndetin si e ëma e tij Lejdi Dijana.  Askujt nuk i është e qartë se përse Kejt mundohet aq të dobësohet , por si duket udhëhiqet me thënien “Gruaja asnjëherë nuk mund të jetë shumë e pasur dhe shumë e dobët”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here