Princi William, do të martohet së shpejti? Duket se po…pasi sic raportojnë mediat, trashëgimtari i fronit dhe e dashura e tij historike Kate Middleton do të njoftojnë fejesën e tyre zyrtare në qershor.

Duket se martesa mbretërore është planifikuar në nëntor të vitit 2011.

Familja mbretërore do që martesa të bëhet përpara se Mbretëresha të festojë 70-vjetorin e saj në fron.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here