Kate Middleton dhe William  thuhet se janë të etur për t’u bërë prindër. Çifti i ri mbretëror tashmë në disa raste ka qenë në shënjestër e thashethemeve se Kate është shtatzënë.

Dukesha dhe Princi kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë para gjashtë muajve, ndërsa tani çifti po mendon se është koha e duhur për të zgjeruar familjen.

“Po ‘vdesin’ që të kenë fëmijë. Ata mendojnë se janë të gatshëm, Kate tashmë ka lexuar dhjetëra libra se si lindet një fëmijë dhe si duhet të kujdeset për shëndetin e fëmijëve” tha një burim i afërt me çiftin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here