Princi William dhe Dukesha e Kembrixhit do duhet të ndahen për dy muaj e gjysmë sepse dhëndrri duhet të largohet për në Falklands, në  muajin shtator.

Kate nuk mund të qëndrojë pranë bashkëshortit, i cili është pilot i forcave të armatosura, sepse 10 javë konsiderohen shumë pak nga aeronautika për të justifikuar transferimin e partnerit.

“Është një periudhë e keqe për Kate. Ajo u trishtua shumë kur e mori vesh këtë”, tha një burim për The Sun.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here