Çifti mbretëror, princi William dhe gruaja e tij, Kate treguan se sa u vjen keq për njerëzit që jetojnë në një recesion. Ata vendosën të heqin dorë dhe të anulojnë një pushim luksi të skijimit të cilën është dashur të kalojnë javën e ardhshme.

“Pallati mbretëror konsideron se shkuarja e William dhe Kate në skijim do ti dërgojë një mesazh të keq popullit të tyre,” tha një gjykatë britanike.

Çifti mbretëror do të kalojnë Krishtlindjet me Mbretëreshën Elizabet në Norfolk ndërsa pjesën tjetër të pushimeve do të jenë në gjirin familjar të prindërve të Katet dhe motrës së saj, Pippas.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here