Çifti Leka i riu dhe Elia Zaharia, kanë vendosur të hanë drekë jashtë rrethimit të oborrit mbretëror, ku për ta kujdesen kuzhinierë të posaçëm.

Ata kanë zgjedhur një restorant në zonën e ish bllokut në Tiranë ku ofrohet ushqim tradicional shqiptar, por jo vetëm.

Elia ushqimin e shoqëroi me pije freskuese ndërsa Leka i riu, ka pirë vetëm ujë. (Fotot janë publikuar në Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here