Elia ka ardhur me shoqet e veta te Flares Karaoke, ndërsa Princi Leka me shokët e tij, po në të njëjtin lokal.

Çifti ka dashur ti japë pak hapësirë dhe shoqërive respektive e pasi kanë ndenjur në tryeza veç e veç, më vonë Princi është bashkuar me Elian dhe shoqet e saj, ndonëse herë pas here i bënte vizitë dhe miqve në tavolinën tjetër.

Elia ishte bërë si kësulëkuqja e veshur e tëra në të kuqe, ndërsa Princi i veshur me një këmishë ngjyrë uthulle në leila dhe xhinse.Çifti nuk është se ka kërcyer, por thjesht shijuan atmosferën e zjarrtë te Flaresi. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here