lekaPrinci Leka ka festuar ditëlindjen nën shoqërinë e të rinjve të partisë Lëvizja e Legalitetit.

Kryetari i kësaj partie, Sulejman Gjana, ka postuar disa foto gjatë festës, ku Princi Leka është në shoqërinë e të rinjve të PLL-së si dhe të fejuarës së tij, Elia Zaharia.

Në disa foto ka vënë edhe qeleshe, si shenjë patriotizmi.

Princi Leka e feston ditëlindjen

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here