Princi i Leonora Jakupi është i DevollëveLeonora Jakupi dhe Princi janë dy në një.

Ajo është imazhi i “Devolli Company” dhe në spotet publicitare të kompanisë kudo është në fokus Princi, emblema e kompanisë, produkti më i famshëm, shkruan “Kosovarja”. Çka po ndodh me Princin e jetës reale të bukuroshes së estradës?

Është apo nuk është në jetën e saj?
Një është e sigurt, Leonora gjithmonë e ka një Princ – atë të Devollëve./Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here