Princi Filip i Anglisë është shtruar në spital pasi ka ndjerë një dhimbje të fortë në kraharor. Lajmi për shtrimin e tij në spital është konfirmuar nga pallati mbretëror, Buckhingam Palace.

BBC në raportin e saj vëren se ai u trajtua për bllokim të arteries koronare. Princi 90-vjeçar ka qenë në Sandringham, dhe u shtrua në Spiltain Papëorth në Cambridgeshire.

Familja Mbretërore ndodhej atje për festën tradicionale të Krishtlindjeve. Ai do të qëndrojë në spital nën vëzhgim për një periudhë të shkurtër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here