Princesha Beatrice e Britanisë së Madhe është një adhuruese e madhe e programit “Strictly Come Dancing”, në të cilën garuesit duhet të vallëzojnë me në çift, dhe tha se ajo do të donte të marrë pjesë në këtë shfaqje televizive.

Megjithatë, babai i saj Princi Andrew ka pikëpamje të ndryshme për këtë lloj të programeve televizive, dhe se është e ndaluar të marrë pjesë në të.

“Nëse do të isha atje, unë patjetër do t’i mundoja gjyqtarët. Unë e pyeta babain tim, por ai ma ka ndaluar rreptësishtë pjesëmarrjen” tha Princesha Beatrice për revistën “Now”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here