Në një intervistë dhënë për median në Tiranë, çifti mbretëror Princ Leka II dhe Elia Zaharia kanë folur për dashurinë e tyre, fejesën dhe shumë detaje të tjera nga lidhja.

Tashmë lidhja e tyre e kurorëzuan edhe në fejesë, u dha shqiptarëve një princeshë që vjen nga një familje që ka kontribuar shumë, si aktorja e madh eYllka Muja.

Ndërkaq çifti mund të thuhet se duket shumë i plotësuar me njëri-tjetrin.

Princi Leka II aktualisht punon në Ministrinë e jashtme ndërsa Elia ka qenë mes Tiranës dhe Parisit pasi ka studiuar atje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here