Princ Harry “ cmendet“ në ishujt Karaibe. Ai mbërrite atje me dëshirën për t’iu larguar sa më shumë familjes dhe detyrave mbretërore për të shijuar disa momente qetësie dhe kënaqësie atje.

Në foto e shohim duke pirë kokteile të ndryshme dhe duke kërcyer me femrave vendase.

Harry aktualisht ndodhet në Belize, më pas në Bahamas, Xhamajka dhe më tej do të shkojë në Brazi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here