Tashmë kanë dalë në pah fotografitë e të parës së vendit bërë nga fotografi më i mirë shqiptar, Fadil Berisha. Një prej fotove të tij ka dalë në ballinën e numrit të dhjetorit të revistër për gruan dhe familjen, Teuta.
Kjo revistë sjell edhe rrëfimin për jetën e re të së parës Presidente shqiptare.

Ndërkohë, Berisha ka thënë se për të ka qenë nder që e ka fotografuar Presidenten e Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here