Premiere “Mi amore” nga Kida dhe Ermali Kida dhe Ermal Fejzullahu kanë sjell këngën e tyre më të re “Mi Amore”

Kënga është lansuar sot në kanalin AVD Digital dhe për befasinë e të gjithëve ka më shumë se 21 mij klikime.

Kënga është e një stili dance hall reagaton dhe duket se i ka të gjithë parametrat që të bëhet një hit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here