Premiera e filmit të “50 Cent”Ka qenë një natë e reperit 50 cent, por edhe e Mel Be – dhe fundit të saj të shkurt – e të cilët u paraqiten në premierën e filmit të 50 Cent në Londër, “Dead Man Running”.

Këngëtarja e Spice Girls megjithatë ka bërë një paraqitje interesante dhe ka qenë shumë në formë si këngëtare.

Ndërkaq 50 Cent, emri i vërtetë i të cilit është Curtis Jackson po ashti ka pasur një paraqitje interesante.

“E dua nivelin e energjisë në Londër. Nuk është shumë e gjallë por interesante”, ka thënë ai. /Express/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here