Kush është George Clooney!?

Duket se në premirën e filmit të tij të fundit “The Descendants” ai ka qendruar në “hije”, sepse e gjithë vëmendja dhe fleshet e fotografëve ishin përqendruar tek e dashura e tij e re Stacy Keibler.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here