Remzie Osmani, është njëra ndër këngëtaret e cila ka mjaftë angazhime në skenën muzikore, shkruan Kosovarja.

Por edhe përskaj angazhimeve në jetën publike për këngëtaren Osmani nuk ka stagnuar jeta private, ajo është martuar me kohë dhe ka fëmijë, madje fëmijët e saj janë rritur pothuajse janë bërë për martesë.

Ndalemi pak te vajza e Remzijes, Riola, është një vajzë e bukur dhe simpatike, si duket Riola ka trashëguar shumë nga pamja e nënës së saj.  Më poshtë revista Kosovarja ua sjell disa foto të Riolës ta shihni se sa e bukur është bërë ajo.

Nuk dihet ende nëse edhe kjo do t’i futet rrugës së muzikës duke e trashëguar profesionin e së ëmës, por nëse do të merrej me muzikë, një fytyrë e bukur do t’i shtohej skenës muzikore.11 12

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here