Portret i zhveshur i Lady GaGas i pikturuar nga muzikanti, Tony Bennett do të jetë në një ankand në internet.

Toni e bëri këtë vizatim një ditë pasi ai regjistroi një duet me GaGan, dhe të gjitha paratë nga shitja do të shkojnë për bamirësi.

Përveç kësaj, në shitje do të gjenden edhe posterat me autografe të famshmes Lady GaGas dhe Tony Bennett, ndërsa adhuruesit e tyre do të kenë mundësinë për ti blerë ato në e-Bay.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here