Portreti i vërtet familjar i Shkelzen JetishitShkelzen Jetishit i është zgjeruar familja. Këngëtarit të mirënjohur, yllit të muzikës popullore, prej vitesh i këndon edhe djali, Korabi, që po ashtu është bërë mjaftë i pëlqyer, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Korabi është martuar e bërë baba.

Familja e Xenit duket e mrekullueshme dhe për këtë panoramë të bukur ai investon shumë mund e dashuri, shkruan “Kosovarja”.

Ja portreti familjar i Xenit të mirënjohur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here