Nëse të gjitha rrugët në verë të çojnë në Vlorë, për këngëtaren e muzikës popullore Poni nuk është kështu. Ajo jeton atje dhe për të nuk është zili e madhe.

Aq më tepër si gjithë vlonjatët, ajo e nis më herët plazhin. Por, në fakt ne e kemi takuar pikërisht në plazh, por jo për t’u larë.

Ajo është kapur e veshur me një fustan të gjatë, duke u trukuar në mes të vapës, e mandej duke marrë poza pranë një tavoline me lule e gota vere.

Pak e habitshme në fakt, por aspak absurde. Poni nuk është duke bërë plazh, por pikërisht duke xhiruar kripin e saj të ri, që do të vijë shumë shpejt për fansat e këngëtares.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here