Polifesti fillon me 16 shtatorPolifesti fillon me  16, 19 dhe 20 shtator në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, do të mbahet për të nëntën herë me radhë, festivalin i këngës “Polifest 2009”.

Festival, i cili organizohet tradicionalisht nga RTV21 dhe “Polifonia”, do të zhvillohet në tri net duke filluar : nata e fëmijëve, nata e këngës popullore dhe nata e këngës zbavitëse.

Nata e parë e festivalit do të jetë nata e fëmijëve, e cila sivjet, krahasuar me edicionet e kaluara, do të ketë disa ndryshime.

Ndërkaq, dy netët tjera të festivalit, nata e këngës popullore dhe zbavitëse, nuk do të ndryshojnë shumë në koncept.

Sipas drejtorit artistik Naim Krasniqi, edhe sivjet “Polifesti”, sikurse viteve të kaluara, do të sjellë këngëtarë të rinj që premtojnë në të ardhmen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here