Fiorentina po e shfrytëzon në maksimum rolin e lideres në shtëpinë e çifteve, një pozicion që ka krijuar jo pak pakënaqësi tek banorët e tjerë.

Diçka e tillë i ka rënë në sy edhe partnerit të saj, Olsit, i cili në një moment të caktuar nuk ka duruar dot më dhe ka shpërthyer ndaj saj.

“Po mbylle atë gojë se më çmende. Po e kanë pirë se kanë pirë, le ta pinë. Mos ta dëgjoj më fare. Je bërë si pronar shtëpie”, ka qenë reagimi i Olsit, pasi Fiorentina komentoi mbarimin e qumështit. Pas këtij momenti Fiorentina, i ka kërkuar falje Olsit.12

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here