Ajo ka dhënë një intervistë për mediat në Izrael, pak para se ta prezantojë Shqipërinë sonte në Eurovision.

Jondia Maliqi ka ngecur me gjuhën angleze dhe pjesa e intervistës së saj ku ajo thotë “I’m not Fasadë” është bërë IN në Internet, duke u kthyer në gafën e momentit.

Komentuesit nëpër faqe të ndryshme kanë shprehur kreativitetin e tyre në këto komente.

Ndonëse nuk është për të qeshur, disa do iu bëjnë ta mbani barkun!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here