Plas gallata në rrjete sociale për Lorin dhe SarenDy trashigimtaret e Top Channel, Lori dhe Sara Hoxha, prej pak kohësh kanë marrë një nismë për bamirësi.

Dy motrat kanë hapur një llogari në “Depop”, duke shitur rrobat e tyre dhe të gjitha fitimet do shkojnë për bamirësi.

Ndërkohë, në rrjete sociale ka plasur gallata për motrat Hoxha, pronare të kompanive miliona dollarëshe por që shesin rroba të përdorura.

Plas gallata në rrjete sociale për Lorin dhe Saren

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here