Këtë javë është plaçkitur shtëpia e kompozitorit dhe këngëtarit Shkumbin Kryeziut.

Plaçkitja ka ndodhur rreth orës 3:00 të mëngjesit kur në atë kohë Shkumbini dhe bashkëshortja e tij Mimoza, ishin në gjumë, raporton Prive.

Gjerat që i janë vjedhur shtëpisë Kryeziu, janë deri në shumën 2000 euro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here