Brad Pitt eshte paraqitur në festivalin e 23 të Palm Springs international film me nje bastun ashtu si Dr. House.

Divi i Hollywood-it i vlerësuar për interpretimin më të mirë në ‘The tree of life’ dhe ‘Moneyball’ shoqërohej nga bashkëshortja e tij Angelina Jolie.

Ai është paraqitur në këtë eveniment me bastun dhe ka thënë: ‘Kam vrapë pak shpinën ndërsa mbaja në krah vajzën time, jam rrëzuar dhe kam qënë i detyruar të marr këtë bastun’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here