Aktori hollivudian, Brad Pitt, është gjithnjë e më i shqetësuar për gjendjen shëndetësore të partneres së tij, Angelina Jolie, kështu që i ka dhënë ultimatum që ajo ta fillojë të ushqehet.

Tabloidet raportojnë se aktorja është sërish shtatzënë dhe pritet të lindë binjakë, ndërsa thuhet se Pitt shqetësohet për shëndetin e saj dhe fëmijëve të palindur.

“Brad është vërtet i shqetësuar dhe i tmerruar. Ai i ka dhënë Angelinas ultimatum që menjëherë të fillojë të ushqehet, kjo edhe për shëndetin e binjakëve”, ka thënë një burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here