Pitt e Angelina Jolie kane dhuruar 1 milion dollare per Mjeket pa kufij  per viktimat e Haitit.

Eshte e tmerrshme te shikosh nje katastrofe te te tilla dimensioneve te godase nje popull qe prej vitesh vuan nga varferia ekstreme, dhuna dhe shkaterrimet, eshte shprehur Jolie.

Reagimi i pare eshte thelbesor per te perballuar nevojat imediate te nje numri te papare personash qe kane nevoje per asistence urgjente, ka shtuar Pitt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here