Brad Pitt ka plotësuar një ëndërr të të fëmijërisë. Gjatë xhirimit të filmit “Ëorld Ëar Z”, ka vendosur ta qeras veten me një tank. Ai ka blerë një tank rus T54 i cili ishte përdorur gjatë xhirimeve.

Mediat amerikane raportojnë se Pitt gjatë xhirimeve është dashuruar në tankun e erës sovjetike dhe pa u menduar shumë e ka blerë atë.

Tanku T-54 është prodhuar në vitin 1947, para përfundimit të Luftës së Dytë Botërore. Ai peshon 36 ton.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here