Pippa MiddletonPippa Middleton më së shumti zuri faqet e mediave pasi u shfaq në ceremoninë e martesës së motrës së saj, Dukeshës së Kembrixhid Kate Middleton me princin Williams. Fotografët fiksuan vithet përfekte të Pippas dhe ato me shpejtësi u kthyen në imazhin më të klikueshëm dhe pëlqyeshëm në faqet e mediave rozë. Tanimë Pippa ka rigjetur rastin të përsërisë atë imazh ndërsa merrte pjesë në dasmën e Michael Marsham.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here