Rrinë gjithmonë bashkë në publik sepse është dashuri e vërtetë ose është për faktin që tabloidet thonë për një krizë në cift dhe për ta mohuar e bëjnë këtë.

Fakti është që në turnin e fundit të Will Smith me të tjerë në promocionin e filmit ‘Men in black III’ bashkëshortja e tij Jada Pinket nuk ka humbur asnjë etapë, nga Japonia në Madrid ajo ka qënë gjithmonë prezente në tapetin e kuq.

Tamam koha për të kujtuar: ‘Willi është i imi mjerë kush e prek’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here