pink dhe careyPink dhe bashkshorti i saj Carey Hart kanë qënë të ndarë që prej 11 muajsh, dhe tani me sa duket ajo ka arritur të kthehet edhe një herë me atë. Në një intervistë ajo tregon seçfarë ka përjetuar gjatë këtyre muajve dhe sa kohë ju desh të kuptone që Carey ishte personi duhur për të.

Çfarë bëri ajo për t’i rifituar zemren atij?

“I kam përgatitur një set fotografik i cili përmban të gjitha fotot që kemi bërë gjatë gjithë lidhjes tonë. Kam kaluar disa muaj duke përgatitur këtë album, sepse ishte diçka shumë e veçantë për mua. Në fund kam vendosur një foto timen që kam bërë gjatë realizimit të një filmi ku fytyra dhe qafa ime ishte e mbuluar me gjak, me pamjen e një personi të venitur të bashkangjitur me një shënim; “Kjo është ajo çfarë jam unë pa ty i dashur!”, pas kësaj foto kam lënë disa faqe bosh duke simbolizuar dokumentat e divorcit që nuk u nënshkruan asnjëherë nga ne. Tashme ti ke çdo gjë në dorë, vendos ti nëse dëshiron që të nënshkruajmë këto dokumente.”

Por a ja ka vlejtur kjo surprizë! Sigurisht që po! Pink dhe Carey janë sërish bashkë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here