Këngëtarja Pink dhe bashkëshorti is saj Carey Hart kanë cuar vajzën e tyre të sapo lindur për herë të parë në plazh, në Malibu.
Vogëlushja e quajtur, Willow ka lindur vetëm pak ditë më parë, më datë 2 qershor.
Prindërit e rinj ishin shumë të kujdeshëm me të,e kishin mbuluar mirë nga rrezet e forta të dielllit kalifornian.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here