Vildane.01Ka marrë komentet më të mira për një trup perfekt. Dhe përmes zhveshjeve të fundit, ajo ka joshur në tërësi botën mashkullore. Është kjo modelja Vildane Zeneli e cila jeton dhe vepron në SHBA, ndërsa këto ditë ajo ka sjell një tjetër set fotografish qysh din ajo.

Tërësisht e zhveshur, duke pozuar rrëzë plazhit, afër pishinave, në shtratin e saj të fjetjes e vende tjera, Vildanja ka ardhur shumë ‘hot’ edhe kësaj radhe.

Një foto të tillë të realizuar në pikturë, pa asnjë rrobë në trupin e saj, e kanë vendosur edhe në restorantin Nello në Hamptons kohë më parë, ndërsa përmes rrjetit social ‘Twitter’ përveç se ka publikuar pikturën e realizuar nga Raphael Mazzucco, ajo ua ka bajt gajle edhe djelmoshave që e kanë vendosur në mur atë. “all this man trying to put up my painting done by @RaphaelMazzucco at Nello’s restaurant in the Hamptons”, ka shkruar Vildanja.
Vildane.02 Vildane.03 Vildane.04

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here