Përse motrat Vjollca e ruajnë privatësinë e tyre?Motrat Marina e Luana Vjollca, padyshim se janë të zgjuara , por edhe shumë të dashura për t u ndjekur në ekran , falë ambicies së tyre.

Bukurosheve të Top Medies do t’u pëlqente gjithmonë ta ruanin privatësinë e tyre, dhe nuk u pëlqen që dikush flet për jetën e tyre private, e urrejnë këtë.

Vajzat një ditë mund të jenë jo vetëm motrat prezantuese, por edhe “motrat avokate”, pasi të dyja studiojnë drejtësinë, dhe duken si binjakë, por kanë diferencë moshe vetëm 11 muaj nga njëra-tjetra.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here