Duken mjaft të dashuruar; praktikisht nuk ndahen për asnjë cast nga njëri-tjetri, propozimi I tij për martesë ishte i mrekullueshëm në sytë e saj ( ashtu si dhe unaza me diamantë), kanë dy vjet bashkë e mund të thuhet se kanë pasur ta njohin njëri tjetrin. Atëherë, përse Jennifer Lopez nuk nxiton të martohet me Alex Rodriguez?

“ Ne duam që kjo gjë të zgjasë vërtet, nuk duam që thjesht të ecë mirë, “ ka rrëfyer ajo.

Përpos kësaj, është e zënë edhe me filmin “Hustlers’,“, dhe turneun ‘Its My Party Tour’. Një vit mjaft i ngjeshur, pra për të. Jennifer Lopez ka qenë e martuar tre herë: me kubanin Ojani Noa, kërcimtarin Criss Judd, dhe solistin Marc Anthony, me të cilin ka dhe binjakët 11 vjeç.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here