Katy PerryKëngëtarja amerikane Katy Perry, e cila është bërë e famshme me singlin e saj “I Kissed a Girl”, si e vogël është lutur që të ketë gjinj të mëdhenj.

Bukuroshja Perry thotë se ende i kujtohet shumë mirë se si ka rënë në gjunjë para krevatit dhe është lutur që gjinjtë t’i bëhen aq të mëdhenj saqë prej tyre të mos i shoh këmbët nga krevati.

Lutjet e saj i janë shpaguar. Katy sot nuk dëshiron t’ua tregoj gjinjtë askujt, prandaj para secilës performance të saj kërcen sa mundet për të vërtetuar se janë të paketuara si duhet dhe a ekziston mundësia që t’i shihen thimthat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here