Del shpesh me ta, shpenzon kohë, i ka shokë, i ka motër e vëlla dhe do më të mirën për të dy, ndaj dhe ndonjëherë i bërtet.

Janë të shumta rastet kur të tre bashkë nisen për piknik, e jetojnë me njëri-tjetrin momente të paharrueshme. Kështu është shprehur këngëtarja Rozana Radi për nipin e mbesën e saj saj.

Ajo kalon shumë kohë me ata dhe vetë Rozana është shprehur se ata janë ” dashuria” ime. (Blutooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here