Tre pjesëtarë të policisë speciale polake do të humbin punën në njësinë elitë anti-terroriste, për shkak se gjatë vikendit kanë punuar “privatisht” duke ruajtur trashëgimtaren e pasur Paris Hilton gjatë qëndrimit të saj të paradokohshëm në Poloni.

Pjesëtarët e njësisë speciale, të cilët janë përkujdesur për bukuroshen Hilton gjatë vizitës që ajo i bëri një qendre tregtare në Katovice kanë dale në fotografitë e tabloideve dhe në disa portale, në të cilat janë pare edhe armët e tyre, gjë e cila ka zemëruar shefat e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here