Nëse në muzikë ai e ka gjetur rrugën e vet, atë të të bërit rap, në jetë Noisy ende nuk po e gjen.

Të paktën për sa i përket besimit, ai është ende i paqartë. Madje, së fundmi beson se perëndia ka fytyrën e një polici. Kështu në rastin e parë i gjendur para tij, ka nisur të lutet dhe të radhisë gjithë dëshirat e tij me shpresën se diçka do të ndryshojë.

E megjithatë, reagimi i policit ka qenë stoik, me trupin e palëvizur dhe mimikën që nuk i ka lëvizur asnjë çast. /Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here