Madona duke se e ka një mesazh të qartë për të gjithë ata kritikë të filmit të saj të fundit W.E. Këngëtarja e njohur është parë në publik teksa ka nxjerrë gjuhën jashtë në një mënyrë jo të zakonshme.

Ata që e kanë kritikuar duket se e marrin vet parasysh mesazhin dhe atë çka ka dashur tu thotë Madona.

Pak ditë më parë ajo u bë pjesë e replikave ndërsa shigjetoi edhe Lady Gaga se i ka vjedhur një prej këngëve të saja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here