Për festat e Vitit të Ri yjet transformohenYjet shfaqen  në versionin  “Merry Christmas”.

Nuk ka rëndësi sa rebelë dhe kapricozë janë, sa përfliten dhe paragjykohen.Për festat e Vitit të Ri yjet transformohen.

Zbuloni kartolinat me urime nga 1930 deri në ditët e sotme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here