Kemi dëgjuar deri tani lloj-lloj preokupimesh nëpër portale të facebookut, por ky i këngëtares çapkëne nga Tirana, Ronela Hajati, na bëri shumë për të qeshur.

E dini se për çfarë shqetësohet ajo, më tepër për sandalet që i ka blerë për t’i prezantuar në gjysmëfinale të festivalit “Kënga Magjike” dhe që sipas saj dhe atë që ajo vetë tregon në murin e adresën së saj janë shumë të larta dhe për këtë është shqetësuar.

Ndërsa këngëtarja bën shumë reklamë, si shumë artistë të tjerë për këngët e saj në portalin e facebookut. M. GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here