Penelope Cruz dhe Javier Bardem në një portret të mrekullueshëm familjar duke luajtur dhe përkëdhelur djalin e tyre. Ata janë fotografuar duke shijuar një pasdite në Romë, në parqet e mrekullueshme të qytetit.

Për momentin, aktorja 37- vjecare është e impenjuar me xhirimet e filmit të saj të fundit, xhirime të cilat zhvillohen në Romë, Itali.

Në këtë udhëtim të gjatë nuk mund të mungonin dhe dy burrat e jetës së saj, bashkëshorti, Javier Bardem dhe djali i vogël, Leo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here