Në shtëpinë e Penelope Cruz ka ardhur dimri. Aktorja është në muajin e gjashtë të shtatzanisë dhe nuk do të rrezikojë të ftohet, ndaj në aeroportin e Heathrow në Londër është veshur si për në Siberi.

Kapele e trashë, cizme me push dhe pallto të bollshme; kjo është pamja me të cilën është shfaqur Penelope, bashkë me motrën e saj Monica.

Penelope duket e lumtur për shtatzaninë e saj dhe nuk resht së buzëqeshuri dhe së treguari me krenari fizikun e saj të mbushur./tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here