Pema e Krishtlindjeve këtë vit për familjen Skënderaj vjen më e veçantë se kurrë.

Përmes një postimi në Instagram Miriami ka treguar zbukurimin e veçantë të vendosur nga vogëlushja Ameli, ku shfaqet foto e të treve. Këto festa për Albanin dhe Miriamin do të jenë më të veçantat pasi po i kalojnë me vajzën e tyre të vogël.5

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here