Pëllumb Hajdari lë mbrapa gjithë estradën me klikimeAi sot është 14 vjeç por numëron miliona klikime në Youtube.Bëhet fjalë për këngëtarin për fëmijë Pëllumb Hajdari i cili është shumë i adhuruar nga të gjithë fëmijët shqiptarë, shkruan lajmi.net.

Kënga e tij më e njohur është ‘Qingji’ e cila ka grumbulluar 40 milionë klikime në Youtube.

Me këtë këngë dhe klip ai kalon të gjithë këngëtarët më të njohur të muzikës shqiptare.

Kanali i tij në Youtube numëron mbi 120 milionë klikime.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here